over ons verhuur verkoop service nieuws jobs contact
- Vragen

Vragen

BENT U VOORBEREID OP EEN STROOMUITVAL?

Méér dan 50 jaar leveren wij stroomgeneratoren voor klanten die verwacht of onverwacht zonder stroom zitten.
U kunt bij ons huren of kopen. We beschikken over een eigen logistieke dienst, een installatieteam en niet onbelangrijk: een 24/24 uur service.

We hebben klanten zoals Eandis, Ores, Elia, Infrax, Aquafin, ... Maar ook bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht.
Door het verhoogde risico van een black-out of afschakeling komen onze activiteiten meer dan ooit in de schijnwerpers te staan.

 

Iedereen vindt elektriciteit vanzelfsprekend. Maar de beslissing kernenergie langzaam te laten uitdoven zorgt toch voor onzekerheid wat de stroombevoorrading betreft.

Eind vorig jaar organiseerde de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken een symposium 'Over' leven zonder stroom op 29 november 2013. Toen  waren ze al bewust van de mogelijkheid dat er een stroomtekort kon ontstaan en bezig met een plan om zones uit te schakelen.

Of er een blackout zal komen valt af te wachten en hangt af van allerlei factoren die we niet in de hand hebben. Feit is wel dat de overheid mogelijkheden zoekt om het niet zo ver te laten komen door sommige gebieden tijdelijk zonder stroom te zetten.