KWALITEIT EN SERVICE VOOR UW STROOMGENERATOREN 24 OP 24U, 7 DAGEN OP 7

Door onze enorme vloot aan stroomgroepen en accessoires, onze jarenlange expertise, ons gespecialiseerd team en onze permanente beschikbaarheid zijn we in staat u de kwaliteit en de service te leveren die u bij een dergelijk product dient te verwachten.

Dutry Power levert dan ook stroomgroepen in de hospitaalsector, in de telecommunicatie, in de evenementensector, domeinen waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service meer dan waar dan ook van kapitaal belang zijn. Kwaliteit en service zijn onze EERSTE bekommernis. Hierop wordt NOOIT ingeleverd.

Zie ook de rubriek Service.

verhuur

ZEER UITGEBREIDE VLOOT KWALITATIEVE STROOMGROEPEN EN ROLLEND MATERIEEL

We beschikken over een vloot van ongeveer 450 stroomgeneratoren van 2 tot 3.000 kVA, een 30-tal vrachtwagens en alle mogelijke toebehoren zoals kabels, lichtmasten, verdeelborden, brandstoftanks en compressoren. Zo kunnen we stroomaggregaten leveren die beantwoorden aan eenieders noden, gaande van een kleinste tot de grootst mogelijke. Of u dus een privéfeest wilt voorzien van het nodige licht of u een grote aannemer bent die immense bouwwerken moet voorzien van de nodige elektriciteit, steeds kunt u voor het huren van stroomgeneratoren terecht bij Dutry Power, alles ter plaatse geleverd binnen de afgesproken termijn dankzij het eigen uitgebreide wagenpark rollend materiaal.

Gemotiveerd, dynamisch en gespecialiseerd team met de nodige expertise !!

bos

MILIEUVRIENDELIJKE STROOMAGGREGATEN OVER GANS BELGIE

Om onze klanten snel en efficiënt te kunnen dienen hebben we vestigingen op diverse locaties die een nationale spreiding verzekeren en die ons toelaten, waar dan ook te lande, “on the spot” te reageren op noden en precaire situaties met respect voor het milieu.

Op deze manier hebt u uw levering altijd op tijd en kunt u altijd rekenen op een correcte service.

Daarenboven beantwoorden al onze recente stroomgroepen aan de strengste milieunormen qua uitstoot (Stage IIIa en V) en geluidshinder waardoor u altijd in regel bent met de wettelijke voorschriften en de milieunormen van de Europese commissie. Zie ook de rubriek Service

verhuur

Uitverkoren leverancier van generatoren van de netbeheerders

Door onze vakkennis, ons gamma van stroomgroepen en accessoires, onze permanente beschikbaarheid en onze geografische spreiding zijn wij de geprefereerde leverancier van netbeheerders.

Continuïteit in de levering van stroom is voor de netbeheerders naar hun klanten toe een absolute must. Het feit van het vertrouwen dat ze ons schenken is dan ook het absolute bewijs van  de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit van onze stroomaggregaten en het geloof van deze netbeheerders in de kwaliteitsvolle service en vakbekwaamheid   van Dutry Power, in welke situatie dan ook. 

chauffeur

Gemotiveerd, dynamisch en gespecialiseerd team met expertise

Ons team bestaat uit hoog gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring in de branche van de stroomgroepen die maar één doel voor ogen hebben: de klant tevreden te stellen. Het leveren van elektriciteit met stroomgroepen is niet evident en dient met de grootste nauwgezetheid te gebeuren. Daarom ook hecht Dutry Power een zeer groot belang aan de kwaliteit van zijn medewerkers of het nu techniekers, elektriekers, mechaniekers of chauffeurs betreft, of het nu interne medewerkers betreft. Samen vormen ze een dynamisch, gemotiveerd team dat zijn sporen in deze branche heeft verdiend en dat werd opgeleid met een focus op de klant.

klant

Competitieve prijzen zowel bij verkoop als verhuur van aggregaten

Door onze enorme vloot aan stroomgeneratoren hebben we een dergelijke relatie opgebouwd met de leveranciers dat we in staat zijn u de scherpste prijzen aan te bieden met behoud van de hoogste kwaliteit. We proberen altijd de best mogelijke oplossing aan te bieden aan onze klant waarbij de KWALITEIT van onze stroomgroepen en het geleverd werk en onze service CENTRAAL staat. Toch kunnen we, door onze onafhankelijkheid en onze zeer grote afname van stroomgeneratoren, de beste prijzen bedingen bij onze leveranciers. Daardoor kunnen we, naar de klant toe, steeds scherpe prijzen aanbieden steeds met respect van de recentste milieunormen. Zie ook de rubrieken Verhuur en Verkoop.